Växtväggar lilla webbutik Ecoplantwallsystem (behövs ingen fuktspärr) Stora webbutiken Inspiration

 

vÄXTINREDARNA VÄXTVÄGG PLANTWALL

 

 

Vad skiljer Växtvägg Ecoplantwall-systemet från konkurrenterna? Låt oss visa upp dess anmärkningsvärda funktioner och fördelar:

  1. Hållbarhet: Vi tror på att skapa gröna lösningar som är miljövänliga. Ecoplantwall-systemet kräver ingen fuktspärr, vilket minimerar skador på väggarna under installationen och minskar avfallet.
  2. Flexibilitet: Ecoplantwall-systemet är utformat för att anpassa sig till dina ständigt föränderliga behov. Den kan ändras och flyttas under hyresperioden, vilket möjliggör mångsidig och anpassningsbar grönska.
  3. Ren och underhållsvänlig: Vår växtvägg droppar inte på fram- eller baksidan, vilket säkerställer renlighet och enkelt underhåll. Varje växt har sitt eget bevattningssystem, vilket möjliggör individuell skötsel och säkerställer optimal växthälsa.
  4. Anpassningsbar design: Vi förstår att varje utrymme är unikt. Designen på växtväggen är helt anpassningsbar, med alternativ för runda, ovala, fyrkantiga och andra former. Detta gör att du kan skapa en fantastisk botanisk display som passar perfekt i din miljö.
  5. Enkel installation: Vårt växtväggssystem kan installeras utan tillgång till avlopp eller rinnande vatten, vilket gör det mycket mångsidigt och lämpligt för ett brett spektrum av utrymmen.
  6. Ytterligare funktioner: Möjligheterna är oändliga med Växtvägg Ecoplantwall-systemet. Förbättra din växtvägg med ytterligare funktioner som företagslogotyper eller slogans, handdesinfektionsmedelsautomater, anslagstavlor, ljudsystem och mer. Låt fantasin flöda!
  7. Expertis inom luftrening: Med över 25 års erfarenhet av luftrening ger Växtvägg Ecoplantwall-systemet inte bara ett estetiskt tilltalande utan bidrar också till en hälsosammare inomhusmiljö. Njut av förbättrad luftkvalitet eftersom vår växtvägg fungerar som ett naturligt luftfilter.

Slutsats

Växtvägg Ecoplantwall-systemet är mer än bara ett dekorativt tillskott till ditt utrymme; Det är en hållbar, anpassningsbar och mångsidig lösning som tar naturens skönhet inomhus. Lyft din miljö med fräsch grönska, förbättra inomhusluftens kvalitet och skapa en unik atmosfär som kommer att imponera på både kunder, anställda och besökare.

Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna med Växtvägg Ecoplantwall-systemet och förvandla ditt utrymme till en blomstrande oas. Låt naturen blomma inom dina väggar!

10%

rabatt, speciellt för dig 🎁

Registrera dig för att få din exklusiva rabatt och håll dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden!

Logga in som befintlig kund eller partner
Se startsidan
Vi har special anpassade priser och avtal
just för dig

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.