VÄXTINREDARNA:

KONTORSVÄXTER PÅ ARBETSPLATSEN

Under de senaste åren har kontorsväxter blivit mycket populära på arbetsplatserna runt om i världen. Detta beror inte bara på deras estetiska utseende utan också på de många fördelar

Våra växtstylister förstår att grunden för en fräsch och hälsosam atmosfär bygger på kunskap och lång erfarenhet, och kommer att samarbeta med dig för att skapa en kreativ oas. Vi är stolta över vår förmåga att skräddarsy en grönare scen. Oavsett om det handlar om att bestämma de bästa arterna som är motståndskraftiga mot ditt kontors unika belysning, temperatur eller olika rumsliga begränsningar, är våra skickliga växtinredare (växtinredningsarkitekter) fullt utrustade för att vägleda dig till botanisk harmoni.

Vår service på Växtinredarna är heltäckande och personlig – vi brinner för att ta fram produkter som passar just dina behov. Genom vår webbutik får du tillgång till skräddarsydda lösningar för växtdekoration och låser upp din egen unika vision. Har du specifika idéer? Vi är fast beslutna att förverkliga dem och ingjuta ditt utrymme med ditt varumärkes anda.

Hur skapar våra växtstylister din grönskande miljö?

Vår noggranna process är en stegvis uppstigning mot en grönare atmosfär:

 1. Personlig rådgivning: Vi schemalägger ett intimt besök för att få en fullständig bild av ditt utrymme, vilket säkerställer att det överensstämmer med din övergripande vision.
 2. Skräddarsydda lösningar: Baserat på dina uttryckliga krav väljer vi från vårt utbud av växter för att uppfylla inte bara estetiska standarder utan också funktionalitet, vilket ger en bit av naturen i din dagliga grind.

 

Innovera i din företagsmiljö med Kontorväxter. Välj att köpa eller leasa, med eller utan vår omfattande underhållstjänst. Välj hållbar vård och njut av en konsekvent blomstrande grönska eller ta tyglarna själv – valet är helt och hållet ditt.

Kliv in i en värld av professionell växtinredning med Växtinredarna. Få kontakt med naturen, förstärk din arbetsplats och låt oss utnyttja lövverkets kraft för att främja en mer produktiv, lugn och hälsofrämjande kontorsmiljö. Ta inte bara vårt ord för det – upplev förändringen. Besök vår webbshop idag, logga in och påbörja den gröna revolutionen som ditt kontor förtjänar.

växtinredarna greenstyling tips service kruka växtservice

Växtinredarna uthyrning & service:
Berika din arbetsplats med Living Green
Få in syre i lokalerna 

Viktiga fördelar:

 • Förbättrad arbetsmiljö: Omfamna det uråldriga ordspråket “Kunskapens rot är bitter, men frukterna söta”, som symboliserar den djupgående effekten av ett kryddat förhållningssätt till inomhusplantering. Våra system skräddarsys för ditt unika utrymme, med hänsyn till variabler som rumsdynamik, naturligt ljus och kompletterande belysningskrav.
 • Expertkonsultation: Våra erfarna växtinredare har den visdom och erfarenhet som krävs för att blåsa liv i din vision och skapa en växtuppsättning som sömlöst integreras i ditt kontorslandskap.
 • Optimerad växthälsa: Vår metodik stannar inte vid estetik. Vi prioriterar valet av lämpliga jordtyper och mikroorganismer som är avgörande för att växterna ska kunna delta i en effektiv reningsprocess, vilket förbättrar luftkvaliteten för en hälsosammare arbetsplats.
 • Hållbar grön filosofi: Anta vår gröna filosofi – insikten att där växter frodas, blomstrar också människor. Denna princip driver oss att skapa miljöer som gynnar välbefinnande och miljömedvetenhet.
 • Omfattande service: Utnyttja den fulla potentialen i våra tjänster, grundad i omfattande kunskap och en hävdvunnen tradition av trädgårdsodling. Med banbrytande teknik ser vi till att dina växter får den vård de behöver för att bidra positivt till din arbetsplats.

Funktioner i korthet:

 • Anpassningsbara uthyrningsalternativ för alla typer av företag
 • Skräddarsydda greenstylling-lösningar för att lyfta ditt kontorslandskap
 • Anläggningar tillgängliga med eller utan underhålls service – flexibilitet som passar dina behov
 • Tillgång till ett brett urval av företagsväxter via vår webbutik
 • Exceptionell och personlig kundvård under hela din uthyrningsresan.

Engagemanget för att skapa grönskande och uppfriskande kontorsytor återspeglas i våra olika erbjudanden – Företagsväxter, Greenstyling, Växtmiljö, Vinterträdgård och Växthyra. Bläddra i vår webbutik för att upptäcka hur Växtinredarna kan förvandla ditt kontorslandskap till ett blomstrande, hållbart ekosystem som främjar hälsa och kreativitet. Vår

Handla nu och låt Växtinredarna ta med sig naturens essens in i din professionella värld.

Olika tjänster

10%

rabatt, speciellt för dig 🎁

Registrera dig för att få din exklusiva rabatt och håll dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden!

Logga in som befintlig kund eller partner
Se startsidan
Vi har special anpassade priser och avtal
just för dig

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.